Servicii de inchirieri auto la prețuri fără egal !
TVA și Rovignetă incluse, kilometraj nelimitat, asistență de urgență și doar mașini fără însemne speciale
  • imagine mercedes a klasse
  • imagine mercedes gla

Toate mașinile noastre de închiriat sunt mai noi de 3 ani și tarifele includ asigurare CASCO, rovignetă și nu cerem card de credit.
Ce este pretul "de la"?

Este pretul in luna ianuarie, la perioade de +31 de zile, in varianta cu garantie standard de 1000-1500 euro in functie de clasa masinii si depozit blocat pe card de credit. Pentru a obtine rata aplicabila completati formularul de "estimare pret" si in functie de masina disponibila revenim cu tariful furnizorului unde este libera. Toate tarifele includ TVA si asigurare RCA si sunt valabile pentru masinile preluate in extrasezon (1 ianuarie 2022 - 31 martie 2022). Pentru oricare alte perioade, in sezonul estival, de Craciun sau de Paste, tarifele variaza masiv.

Municipiul Alexandria se află în partea sudică a Câmpiei Române și este reședința judeţului Teleorman. Orașul este străbătut de râul Vedea, are un climat plăcut și călduros, fiind poziționat la numai 40m altitudine.

Planul orașului a fost întemeiat în 1834 de către inginerul austriac Otto von Moritz (care a mai proiectat pe teritoriul actual al României orașele Brăila, Giurgiu și Turnul Severin). Fiindcă în acea perioadă, Alexandru Dimitrie Ghica (1834 - 1842) se afla la cârmuirea Țării Românești, orașul purta numele de Alexandria, după cel al domnitorului.

Știați că:

- Picturile murale din interiorul Catedralei Sfântul Alexandru au fost realizate de Ștefan Luchian și Constantin Artachino în anul 1898?
- În 1834 este semnată de către domnitorul Alexandru Dumitrie Ghica Ekstrukția, un document care reprezenta constituția orașului. Documentul a fost valabil timp de 30 de ani, iar astăzi este expus la Muzeul Județean Teleorman ?

Pe străzile Alexandriei putem admira o serie de lăcașe de cult precum Catedrala Ortodoxă Sfântul Alexandru (unde este îngropat domnitorul Alexandru Ghica) construită între anii 1869 și 1898, Biserica Sfinții apostoli Petru și Pavel - 1864, Biserica Sfinții Împărați Constantin și Elena - 1852, cât și altele.

Pe teritoriul orașului se mai află un muzeu (Muzeul de Istorie), dar și o serie de monumente precum Bustul lui Alexandru Ghica.

Rezervă din timp, până nu este prea târziu. În funcție de gradul de ocupare al flotei, mașinile închiriate pentru lunile iulie și august pot fi cu până la 100% mai scumpe.

Avem 500 de mașini mai noi de 3 ani, cu livrare în peste 42 de orașe din România, serviciu NON STOP