Servicii de inchirieri auto la prețuri competitive !
TVA și Rovignetă incluse, kilometraj nelimitat, asistență de urgență și doar mașini fără însemne speciale

Ford Ecosport sau similar

Whatsapp

SUV (CGMR)

 • 5
 • 335 L
 • 5
 • AC
 • inchirieri Ford Ecosport
  — 2019 —
 • Benzină 5.2 L/100
 • Preț de la 40,00 € / zi

  Pretul afisat include: TVA, asigurare CASCO CDW, RCA, rovigneta si kilometraj nelimitat
  Detalii adiționale si răspunsuri

  • Ce include prețul?

   Tarifele afișate includ kilometraj nelimitat, asigurare RCA, rovigneta, și protecție CDW. După completarea formularului sistemul vă calcula automat suma totală de plată în cazul în care închiriați mașina.

  • Toate mașinile sunt ca regula generală mai noi de 3 ani. Ele sunt dotate cu ABS/AFU și aer condiționat. Desi nu putem garanta 100% motorizarea, ci doar clasa din care face parte mașina, fiind mașini atât de noi consumul de carburant este foarte mic.

  Mai multe întrebări? Vedeți secțiunea întrebări frecvente.

  Volum portbagaj:

  335 litri

  Numar de usi:

  4/5

  Transmisie:

  Manuală

  Pentru cei cărora le-a fost dor de casă avem o mașină construită pe meleagurile românești, Ford Ecosport. Această mașină reprezintă primul crossover fabricat de grupul Ford la Craiova. Cu un motor ceva mai silențios decât cel al Dacia Duster, este un model în 5 uși care aduce mai mult cu o mașină străina (după părerea multor români) decât cu clasicele modele fabricate in Romania la Mioveni.

  Factori inovativi se observă și în interior, modelul dispunând de airbag-uri frontale și de o tapițerie cu modele în relief, plăcută la atingere. Tot nouă este poziționarea comenzilor geamurilor electrice pe consola centrală și a claxonului pe volan.

  Din punctul de vedere al motorizării, mașina dispune de un propulsor pe benzina cu un consum mediu de 5 litri la suta de kilometri. Cu un porbagaj spațios (335L, adică aproximativ bagaje pentru 4 persoane) Ford Ecosport este extrem de similar cu C3 Aircross si Renault Captur si dispune si de servodirecție electro-hidraulică care oferă ușurință la manevre.

  Echiparea mașinii vă aduce o serie de airbag-uri, cât și sistemul MP3 și ABS+AFU, iar dacă veți închiria mașina în sezonul rece aceasta va fi dotata cu anvelope de iarnă pentru a vă asigura o siguranță sporită în timpul călătoriei dumneavoastră.
  Ce este pretul "de la"?

  Este pretul in luna ianuarie, la perioade de +31 de zile, in varianta cu garantie standard de 1000-1500 euro in functie de clasa masinii si depozit blocat pe card de credit. Pentru a obtine rata aplicabila completati formularul de "estimare pret" si in functie de masina disponibila revenim cu tariful furnizorului unde este libera. Toate tarifele includ TVA si asigurare RCA si sunt valabile pentru masinile preluate in extrasezon (1 ianuarie 2022 - 31 martie 2022). Pentru oricare alte perioade, in sezonul estival, de Craciun sau de Paste, tarifele variaza masiv.

  Cere o ofertă

  inchirieri auto toyota Ford Ecosport
  Locul de ridicare
  Data de ridicare
  Data de returnare
  Adresa de email
  Numar de telefon
  Numele soferului


  Completează fară obligaţii formularul de mai jos, și îţi vom face o ofertă prin email în maxim 15 minute

  Prin completare accepti Termenii si Conditiile generale de pe site si politica GDPR.

  Avem 500 de mașini mai noi de 3 ani, cu livrare în peste 42 de orașe din România, serviciu NON STOP