Servicii de inchirieri auto la prețuri competitive !
TVA și Rovignetă incluse, kilometraj nelimitat, asistență de urgență și doar mașini fără însemne speciale
  • imagine mercedes a klasse
  • imagine mercedes gla

Toate mașinile noastre de închiriat sunt mai noi de 3 ani și tarifele includ asigurare CASCO, rovignetă și nu cerem card de credit.
Ce este pretul "de la"?

Este pretul in luna ianuarie, la perioade de +31 de zile, in varianta cu garantie standard de 1000-1500 euro in functie de clasa masinii si depozit blocat pe card de credit. Pentru a obtine rata aplicabila completati formularul de "estimare pret" si in functie de masina disponibila revenim cu tariful furnizorului unde este libera. Toate tarifele includ TVA si asigurare RCA si sunt valabile pentru masinile preluate in extrasezon (1 ianuarie 2022 - 31 martie 2022). Pentru oricare alte perioade, in sezonul estival, de Craciun sau de Paste, tarifele variaza masiv.

Municipiul Buzău face parte din regiunea istorică Muntenia, fiind cel mai mare oraș al județului Buzău (cu o populație de 115.494 locuitori), cât și reședința acestuia. Orașul se află în vecinătatea Subcarpaților Curburii, amplasare care ii confera temperaturi ceva mai scăzute (media este de 9°C) in raport cu climatul temperat al zonei. Localitatea s-a dezvoltat pe malul drept al râului Buzău cu secole în urmă (prima atestare documentară a orașului datează din anul 376 e.n.), iar în perioada medievală, aici se găsea sediul episcopal ortodox.

Știați că:

- În Filipine se află o localitate cu același nume cu cea românească - Buzau?
- Buzăul este unul dintre cele mai liniștite orașe ale României?
- Circulatia in centrul vechi al orașului pe perioada verii este interzisa?

Principalele activitați ale locuitorilor au fost din evul mediu până în interbelic comerțul și agricultura. Buzăul a suferit o serie de distrugeri succesive în secolele XVII-XVIII, iar în perioada comunistă, populația orașului s-a triplat odată cu industrializarea puternică a orașului (majoritatea fabricilor mai fucționează și astăzi, în cadrul noii economieii de piață).

În județul Buzău putem vizita binecunoscuții Vulcani Noroioși, alături de Focul Viu (un fenomen extraordinar în cadrul căruia gazele care ies la suprafață prin crăpăturile scoarței terestre sunt aprinse de razele soarelui). De asemenea, putem vizita o serie de mănăstiri cu vechime considerabilă, precum - Mănăstirea Ciolanu (sec. XIV), Mănăstirea Bradu (sec. XIV), Mănăstirea Izvoranu (1595 - 1600) sau Biserica Sfântul Ioan Damaschin.

Rezervă din timp, până nu este prea târziu. În funcție de gradul de ocupare al flotei, mașinile închiriate pentru lunile iulie și august pot fi cu până la 100% mai scumpe.

Avem 500 de mașini mai noi de 3 ani, cu livrare în peste 42 de orașe din România, serviciu NON STOP