Servicii de inchirieri auto la prețuri fără egal !
TVA și Rovignetă incluse, kilometraj nelimitat, asistență de urgență și doar mașini fără însemne speciale

Opel Corsa sau similar

Whatsapp

Economic (EDAR)

 • 5
 • 320 L
 • 5
 • AC
 • inchirieri Opel Corsa
  — 2019 —
 • Benzină 4.3 L/100
 • Preț de la 26,4 € / zi 22,00 € / zi

  Pretul afisat include: TVA, asigurare CASCO CDW, RCA, rovigneta si kilometraj nelimitat
  Detalii adiționale si răspunsuri

  • Ce include prețul?

   Tarifele afișate includ kilometraj nelimitat, asigurare RCA, rovigneta, și protecție CDW. După completarea formularului sistemul vă calcula automat suma totală de plată în cazul în care închiriați mașina.

  • Toate mașinile sunt ca regula generală mai noi de 3 ani. Ele sunt dotate cu ABS/AFU și aer condiționat. Desi nu putem garanta 100% motorizarea, ci doar clasa din care face parte mașina, fiind mașini atât de noi consumul de carburant este foarte mic.

  Mai multe întrebări? Vedeți secțiunea întrebări frecvente.

  Volum portbagaj:

  320 litri

  Numar de usi:

  4/5

  Transmisie:

  Automată

  Calitatea unei mașini germane și confortul unei limuzine se imbina si regăsesc în noua Opel Corsa (cel mai de succes model Opel al tuturor timpurilor). Proiectanții acestei mărci au construit o mașină spațioasă, generoasă cu toți pasagerii, inclusiv cu ocupanții locurilor din spate.

  Portbagajul permite depozitoarea unui volum mare de bagaje (320 litri). Masina se remarca si prin consumul de carburant este redus (numai 6 litri).

  Autovehiculul dispune de tehnologii de ultimă generație care asigură confort maxim în timpul călătoriei, precum sistemul de aer condiționat electronic, dotat cu senzor de umiditate sau sistemul audio echipat cu interfață MP3. Deasemnea autoturismul dispune de oglinzi electrice, care ajută atât la parcările cu spatele, cât și la cele laterale.

  Din punctul de vedere al siguranței, masina se remarca prin sisteme de asistență ABS și ESP, plus un sistem avansat de airbag-uri). Iar pentru a ne asigura de confortul și siguranța dumneavostră, am echipat gratuit autioturismul in sezonul rece cu anvelope de iarnă.
  Toate tarifele includ TVA si asigurare RCA + CDW cu exces, si sunt valabile pentru masinile preluate in extrasezon (1 septembrie 2021 - 15 iunie 2022). Pentru alte perioade (de exemplu pentru 15 iunie - 01 septembrie 2021) tarifele variaza masiv. Completati formularul din dreapta pentru a va calcula o oferta concreta de pret in functie de perioada de inchiriere dorita si disponibilitate.

  Cere o ofertă

  inchirieri auto toyota Opel Corsa
  Locul de ridicare
  Data de ridicare
  Data de returnare
  Adresa de email
  Numar de telefon
  Numele soferului


  Completează fară obligaţii formularul de mai jos, și îţi vom face o ofertă prin email în maxim 15 minute

  Prin completare accepti Termenii si Conditiile generale de pe site si politica GDPR.

  Comenzi telefonice: 0734 80 43 83
  Avem 500 de mașini mai noi de 3 ani, cu livrare în peste 42 de orașe din România, serviciu NON STOP