Servicii de inchirieri auto la prețuri fără egal !
TVA și Rovignetă incluse, kilometraj nelimitat, asistență de urgență și doar mașini fără însemne speciale

Cum puteti plati masina?

CARPRO este in postura de a oferi cele mai mici preturi de pe piata (aflati aici de ce). preturile noastre fiind in medie cu 30-40% mai mici in comparatie cu alte firme.

Pentru fiecare rezervare confirmata, colectam un mic avans (care se scade din chiria totala). Diferenta se achita la livrarea masinii cand primiti cheile, contractul si factura. De exemplu, la o inchiriere totala de 500 de euro, avansul va fi de 20 de euro, si diferenta de platit la livrarea masinii (cu card, cash, in EUR, RON sau USD) va fi de 500 - 20 = 480 Euro.

De ce solicitam un avans?

Pentru a ne asigura ca la data livrarii clientul se prezinta. In medie, circa 40% din clientii care plaseaza o rezervare FARA avans, nu se prezinta, aspect care genereaza agentiei noastre costuri cumulate de circa 300.000 Euro per an (puteti gasi o analiza financiara aici). In acest fel evitam costurile inutile date de neprezentarea clientilor, putand oferi in continuare cele mai mici preturi de pe piata. Pentru fiecare livrare unde clientul nu se prezinta pierdem 104 RON in carburant, salarii agenti, taxe de parcare aeroportuara.

Pentru a oferi certitudinea clientului ca masina rezervata il va astepta. Si ne mandrim prin faptul ca in intreaga noastra activitate, nu am lasat nici un singur client in Aeroport.

payu


Avansul de 20 de euro se poate achita prin PAYU Gecad, cash sau cu cardul la sediul firmei (conform legislatiei nu putem incasa avansul de la o persoana si inchiria masina unei alte persoane), sau prin transfer bancar.

Cum puteti plati chiria la livrare?

Pot plati cash ? Plata se poate face cash (in numerar) la livrarea masinii si semnarea contractului. Veti putea plati in RON, USD, EUR sau GBP. Cursul valabil in ziua platii va fi cursul BNR fara comisioane sau taxe ascunse. Majoritatea celorlalte firme de inchirieri auto de pe piata percep un comision de 2% la cursul BNR spre deosebire de noi. In momentul platii vi se va oferi pe loc, bon fiscal pentru suma platita. In cazul in care plata se face la livrare (si pe comanda nu s-a achitat avans), obligatoriu minim 1 euro se achita cu cardul ca masura de siguranta.

Renault Clio

Pot plati cu cardul? Acceptam plata cu carduri de debit (carduri normale) sau de credit, de tipul Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, romanesti sau straine, cu comision 0. In momentul platii vi se va oferi pe loc, bon de POS si bon fiscal pentru suma platita.

Renault ClioRenault Clio

Rezervă din timp, până nu este prea târziu. În funcție de gradul de ocupare al flotei, mașinile închiriate pentru lunile iulie și august pot fi cu până la 100% mai scumpe.

Avem 500 de mașini mai noi de 3 ani, cu livrare în peste 42 de orașe din România, serviciu NON STOP