Servicii de inchirieri auto la prețuri fără egal !
TVA și Rovignetă incluse, kilometraj nelimitat, asistență de urgență și doar mașini fără însemne speciale

Renault Clio sau similar

Whatsapp

Hatchback (HDMV)

 • 5
 • 391 L
 • 5
 • AC
 • inchirieri Renault Clio
  — 2019 —
 • Benzină 4.4 L/100
 • Preț de la 20,4 € / zi 17,00 € / zi

  Pretul afisat include: TVA, asigurare CASCO CDW, RCA, rovigneta si kilometraj nelimitat
  Detalii adiționale si răspunsuri

  • Ce include prețul?

   Tarifele afișate includ kilometraj nelimitat, asigurare RCA, rovigneta, și protecție CDW. După completarea formularului sistemul vă calcula automat suma totală de plată în cazul în care închiriați mașina.

  • Toate mașinile sunt ca regula generală mai noi de 3 ani. Ele sunt dotate cu ABS/AFU și aer condiționat. Desi nu putem garanta 100% motorizarea, ci doar clasa din care face parte mașina, fiind mașini atât de noi consumul de carburant este foarte mic.

  Mai multe întrebări? Vedeți secțiunea întrebări frecvente.

  Volum portbagaj:

  391 litri

  Numar de usi:

  4/5

  Transmisie:

  Manuală

  Cautați o mașină elegantă, care să ofere spațiu și confort în timpul călătoriei? Probabil v-ați gândit deja la un Renault Clio. Clio a fost desemnat cel mai bun autovehicul de serie al anului 2020, la Salonul Auto Internațional de la Paris, titlu pe care de altfel îl merită din plin datorită caroseriei provocatoare, computerului de bord, oglinzilor cu unghi mare de vizibilitate și reglabile electric sau a consumului redus de numai 5 litri de carburant la suta de kilometri (în cazul unei motorizări 1.2 MPI).

  Beneficiind de un design uimitor, atât interior dar mai ales exterior, Clio nu a neglijat nici partea siguranței. Astfel autoturismul este echipat cu sisteme de asistență ABS, EBD, AFU, iar sistemul de airbag-uri (frontale) oferă protecție deplină pasagerilor.

  Iar dacă credeți că zăpada sărbătorilor, ploile din sezonul estival sau drumurile neasfaltate ar putea să vă strice planurile, va reamintim ca garda la sol a masinii este comparabila cu cea a Logan-ului si ca toate autoturismele sunt echipate cu anvelope de iarnă in sezonul rece pentru a ne asigura că veți fi mulțumiți pe deplin.
  Toate tarifele includ TVA si asigurare RCA + CDW cu exces, si sunt valabile pentru masinile preluate in extrasezon (1 septembrie 2021 - 15 iunie 2022). Pentru alte perioade (de exemplu pentru 15 iunie - 01 septembrie 2021) tarifele variaza masiv. Completati formularul din dreapta pentru a va calcula o oferta concreta de pret in functie de perioada de inchiriere dorita si disponibilitate.

  Cere o ofertă

  inchirieri auto toyota Renault Clio
  Locul de ridicare
  Data de ridicare
  Data de returnare
  Adresa de email
  Numar de telefon
  Numele soferului


  Completează fară obligaţii formularul de mai jos, și îţi vom face o ofertă prin email în maxim 15 minute

  Prin completare accepti Termenii si Conditiile generale de pe site si politica GDPR.

  Comenzi telefonice: 0734 80 43 83
  Avem 500 de mașini mai noi de 3 ani, cu livrare în peste 42 de orașe din România, serviciu NON STOP