Servicii de închirieri auto la prețuri fără egal !

Renault Clio, 1.2 MPI, benzină

În stoc
Preț de la 25,00 € / zi 18,00 € / ziPerioada:
2 - 3 zile
4 - 7 zile
8 - 14 zile
15 - 21 zile
+ 21 zile
Pret / zi :
23 €
21 €
20 €
19 €
18 €
Depozit: 150 € cash sau cu card. Pentru perioade de inchiriere mai mari sumele pot fi negociate.
Pret 2-3 zile 23 €
Pret 4-7 zile 21 €
Pret 8-14 zile 20 €
Pret 15-21 zile 19 €
Pret +21 zile 18 €

Motorizare:

1.2 MPI, benzină

Numar de usi:

4/5

Transmisie:

Manuala

Cautați o mașină elegantă, care să ofere spațiu și confort în timpul călătoriei? Probabil v-ați gândit deja la un Renault Clio. Clio a fost desemnat cel mai bun autovehicul de serie al anului 2010, la Salonul Auto Internațional de la Paris, titlu pe care de altfel îl merită din plin datorită caroseriei provocatoare, computerului de bord, oglinzilor cu unghi mare de vizibilitate și reglabile electric sau a consumului redus de numai 5 litri de carburant la suta de kilometri (în cazul unei motorizări 1.2 MPI).

Beneficiind de un design uimitor, atât interior dar mai ales exterior, Clio nu a neglijat nici partea siguranței. Astfel autoturismul este echipat cu sisteme de asistență ABS, EBD, AFU, iar sistemul de airbag-uri (frontale) oferă protecție deplină pasagerilor.

Iar dacă credeți că zăpada sărbătorilor, ploile din sezonul estival sau drumurile neasfaltate ar putea să vă strice planurile, va reamintim ca garda la sol a masinii este comparabila cu cea a Logan-ului si ca toate autoturismele sunt echipate cu anvelope de iarnă in sezonul rece pentru a ne asigura că veți fi mulțumiți pe deplin.
Toate tarifele includ TVA si asigurare CASCO CDW cu exces, si sunt valabile pentru masinile preluate in saptamana in curs. Pentru alte perioade (de exemplu pentru varfurile de sezon sau anul urmator) tarifele pot varia. Completati formularul din dreapta pentru a vedea o oferta concreta de pret in functie de perioada de inchiriere dorita.

Rezervă Mașina

Completează fară obligaţii formularul de mai jos, și îţi vom face o ofertă prin email în maxim 15 minute.

Detaliile tale Personale

Lipseste numele dvs.
Adresa de e-mail lipseste.Adresa de email este gresita.
Numarul de telefon lipseste!
Lipseste masina dorita!

Livrare & Predare

Lipseste locul de ridicare.
la ora Data de ridicare lipseste.
Lipseste locul de returnare!
la ora Data de returnare lipseste.

Date Aditionale

Codurile de reducere pot fi gasite pe pagina noastra de Facebook in anumite perioade. Pentru a le vedea va trebui sa dati LIKE pe Facebook paginii https://www.facebook.com/carpro.ro

Prin plasarea unei cereri declaraţi ca aţi citit şi acceptaţi termenii de inchiriere
Comenzi telefonice: 0734 80 43 83