Servicii de inchirieri auto la prețuri competitive !
TVA și Rovignetă incluse, kilometraj nelimitat, asistență de urgență și doar mașini fără însemne speciale

Toyota Aygo sau similar

Whatsapp

Economic (MDMR)

 • 5
 • 168 L
 • 5
 • AC
 • inchirieri Toyota Aygo
  — 2019 —
 • Benzină 5.1 L/100
 • Preț de la 16,00 € / zi

  Pretul afisat include: TVA, asigurare CASCO CDW, RCA, rovigneta si kilometraj nelimitat
  Detalii adiționale si răspunsuri

  • Ce include prețul?

   Tarifele afișate includ kilometraj nelimitat, asigurare RCA, rovigneta, și protecție CDW. După completarea formularului sistemul vă calcula automat suma totală de plată în cazul în care închiriați mașina.

  • Toate mașinile sunt ca regula generală mai noi de 3 ani. Ele sunt dotate cu ABS/AFU și aer condiționat. Desi nu putem garanta 100% motorizarea, ci doar clasa din care face parte mașina, fiind mașini atât de noi consumul de carburant este foarte mic.

  Mai multe întrebări? Vedeți secțiunea întrebări frecvente.

  Volum portbagaj:

  168 litri

  Numar de usi:

  4/5

  Transmisie:

  Manuală

  Dacă aveți nevoie de o mașină mică care să se poată strecura ușor într-un oraș aglomerat sau cautăti o mașină economică, Toyota Aygo este soluția. Find o mașină mică cu motorizare de 800cmc, Aygo va avea un consum mediu de 6 litri la suta de kilometri.

  Micul Aygo este o mașină în 5 uși, cu un design inteligent care ii conferă spațialitate. Un alt atu al acestei mașini îl reprezintă direcția foarte ușor manevrabilă, dar și siguranța peste medie pentru o mașină de talia ei (autoturismul dispune de airbag-uri si ABS ca sisteme de siguranta). Cele două locuri din față sunt foarte confortabile, însă fiind concepută pentru a fi o mașină de oraș, de dimensiuni mici, Aygo-ul nu este prea prietenos cu ocupanții locurilor din spate, sau cu cei care vor să transporte bagaje voluminoase.

  Așadar dacă nu intenționați să ocupați toate cele 5 locuri ale vehicolului, doriți să vă deplasați ușor și rapid și nu aveți bagaje care să depășească 2 geamantane mari, Aygo-ul este mașina perfectă si partenerul ideal de calatorie. Iar pentru a fi siguri că veți fi mulțumiți, echipam gratuit autovehiculul cu anvelope de iarna în sezonul rece pentru a vă asigura maximul de confort și siguranță.
  Ce este pretul "de la"?

  Este pretul in luna ianuarie, la perioade de +31 de zile, in varianta cu garantie standard de 1000-1500 euro in functie de clasa masinii si depozit blocat pe card de credit. Pentru a obtine rata aplicabila completati formularul de "estimare pret" si in functie de masina disponibila revenim cu tariful furnizorului unde este libera. Toate tarifele includ TVA si asigurare RCA si sunt valabile pentru masinile preluate in extrasezon (1 ianuarie 2024 - 31 martie 2024). Pentru oricare alte perioade, in sezonul estival, de Craciun sau de Paste, tarifele variaza masiv.

  Cere o ofertă

  inchirieri auto toyota Toyota Aygo
  Locul de ridicare
  Data de ridicare
  Data de returnare
  Adresa de email
  Numar de telefon
  Numele soferului


  Completează fară obligaţii formularul de mai jos, și îţi vom face o ofertă prin email în maxim 15 minute

  Prin completare accepti Termenii si Conditiile generale de pe site si politica GDPR.

  Avem 500 de mașini mai noi de 3 ani, cu livrare în peste 42 de orașe din România, serviciu NON STOP