Servicii de inchirieri auto la prețuri competitive !
In Iulie si August (sezon) tarifele pot fi mult mai mari. Completeaza pe site formularul "CERE OFERTA" si revenim cu pret si disponibilitate.
TVA et taxe routière inclus, kilométrage illimité, assistance d’urgence et seulement les voitures tout neuf
  • imagine mercedes a klasse
  • imagine mercedes gla

Toutes nos voitures de location sont plus récentes que 3 ans et les tarifs comprennent l’assurance CASCO, taxe routière et nous ne demandons pas de carte de crédit.
Punem ca broker la dispoziția clienților noștri sute de mașini de închiriat din București precum și din alte 42 de orașe din România. Toate furnizorilor listati sunt mai noi de 3 ani, majoritatea fiind în proporție de peste 90% fabricate după 2022. Les voitures sont climatisées ainsi que des ABS et des airbags.

Ce este pretul "de la"?

Pentru a calcula pretul exact si a vedea ce este liber completeaza o cerere de oferta. Pe site afisam doar pretul indicativ valabil pentru extrasezon / luna ianuarie, la perioade de +31 de zile, in varianta cu garantie standard de 1000-1500 euro in functie de clasa masinii si depozit blocat pe card de credit. Pentru a obtine rata aplicabila completati formularul de "estimare pret" si in functie de masina disponibila revenim cu tariful furnizorului unde este libera. Toate tarifele includ TVA si asigurare RCA si sunt valabile pentru masinile preluate in extrasezon (1 ianuarie 2024 - 31 martie 2024). Pentru oricare alte perioade, in sezonul estival, de Craciun sau de Paste, tarifele variaza masiv si pot fi mult mai mari. Completati formularul din pagina masinii dorite pentru a va calcula o oferta concreta de pret in functie de perioada de inchiriere dorita si disponibilitate.

Réservez à l’avance avant qu’il ne soit trop tard. Selon l’occupation de la flotte, les voitures louées pour juillet et août peuvent être jusqu’à 100% plus chères.

Nous avons 500 voitures plus récentes que 3 ans, avec livraison dans plus de 42 villes en Roumanie, et services NON STOP